Psychiater Wijk bij Duurstede

Wilt u de hulp van een psychiater Wijk bij Duurstede inschakelen? Dat kan bij GGZ Heuvelrug. Onze psychiaters in de omgeving van Wijk bij Duurstede ondersteunen cliënten en huisartsen op een persoonlijke manier, om zo de beste zorg te kunnen garanderen.

Psychiater Wijk bij Duurstede voor cliënten

Ervaart u psychische klachten? Onze psychiaters Wijk bij Duurstede helpen u graag om uw psychische klachten te verminderen. GGZ Heuvelrug heeft twee vestigingen waar u terecht kunt, namelijk Driebergen en Veenendaal. Als u kiest voor GGZ Heuvelrug, bent u verzekert van persoonlijke zorg die op uw medische situatie is afgestemd. Wij hebben alle specialismen bij elkaar, waardoor we u goed kunnen begeleiden. Daarnaast hebben wij korte wachtlijsten, waardoor u niet lang hoeft te wachten om psychische hulp te ontvangen.

Wilt u een psychiater inschakelen? Meld u dan aan bij GGZ Heuvelrug!

Psychiater Wijk bij Duurstede voor huisartsen

Ook voor huisartsen kunnen de psychiaters van GGZ Heuvelrug ondersteuning bieden. Het kan namelijk in sommige gevallen prettig zijn om de medische gegevens van uw cliënt vanuit een andere hoek te bekijken. De psychiater kan uw cliënt op een andere manier benaderen, waardoor u in samenwerking met de psychiater op een laagdrempelige manier tot nieuwe conclusies kunt komen. Het consult verloopt als volgt:

  1. Aanmelding: Vraag een consult aan via ZorgDomein.
  2. Uitnodiging: Ons secretariaat nodigt uw patiënt uit.
  3. Consultatie: Binnen twee weken na aanmelding vindt het consult plaats.
  4. Verslag: U ontvangt binnen enkele dagen na het consult een verslag.

Waarom samenwerken met een psychiater?

Een consult met een psychiater kan voor u als huisarts vele voordelen met zich meebrengen, zoals:

  • Ontlasting van uw werkdruk
  • Het stellen van een diagnose voor uw cliënt
  • Adviseren over vervolgbehandeling

Een consult kost €180,-. Via de POH-GGZ module Consultatie kunt u de financiering voor het consult aanvragen bij de zorgverzekeraar.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over het consult voor huisartsen of wilt u weten wat een psychiater Wijk bij Duurstede voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Psychiater Wijk bij Duurstede