Psychiater Wageningen

Zoekt u een psychiater Wageningen die u kan helpen met uw psychische problemen? Of bent u huisarts en zoekt u een psychiater om u te ondersteunen? In beide gevallen staan de psychiaters van GGZ Heuvelrug voor u klaar! Onze experts ondersteunen zowel cliënten als huisartsen.

Psychiater Wageningen voor huisartsen

Het kan soms prettig zijn om de situatie van een cliënt te bespreken met een psychiater. Dat kan door een eenmalig consult in te plannen met een psychiater van GGZ Heuvelrug. Op deze laagdrempelige manier kan de psychiater u en uw cliënt ondersteunen. De procedure van het consult ziet er als volgt uit:

  1. Aanmelding: Vraag een consult aan via ZorgDomein.
  2. Uitnodiging: Ons secretariaat nodigt uw patiënt uit.
  3. Consultatie: Binnen twee weken na aanmelding vindt het consult plaats.
  4. Verslag: U ontvangt binnen enkele dagen na het consult een verslag.

Waarom samenwerken met een psychiater?

Een consult met een psychiater kan voor u als huisarts vele voordelen met zich meebrengen, zoals:

  • Het stellen van een diagnose voor uw cliënt
  • Ontlasting van uw werkdruk
  • Adviseren over vervolgbehandeling

Een consult kost €180,-. Via de POH-GGZ module Consultatie kunt u de financiering voor het consult aanvragen bij de zorgverzekeraar.

Psychiater Wageningen voor cliënten

Bent u een cliënt met psychische klachten en wilt u graag geholpen worden? Dat kan door een psychiater Wageningen van GGZ Heuvelrug. Vanuit onze praktijken in Veenendaal en Driebergen verlenen we goede zorg. Dit zijn de voordelen van een psychiater van GGZ Heuvelrug:

Alle Specialismen onder één dak: De professionals van GGZ Heuvelrug werken nauw met elkaar samen om zo de beste zorg op maat te kunnen geven.
Cliëntgerichte zorg: Vanwege onze kleinschalige organisatie hebben wij de ruimte om u de persoonlijke zorg te bieden die u nodig heeft.
Korte wachtlijsten: Bij GGZ Heuvelrug hoeft u niet lang te wachten om geholpen te kunnen worden dankzij onze korte wachtlijsten.

Wilt u een psychiater inschakelen? Meld u dan aan bij GGZ Heuvelrug!

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over het consult voor huisartsen of wilt u weten wat een psychiater Wageningen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Psychiater Wageningen