Psychiater Driebergen

Bent u op zoek naar een psychiater Driebergen? De zorgprofessionals van GGZ Heuvelrug staan voor je klaar om de beste zorg te bieden. Als huisarts kan het soms fijn zijn om te sparren met een zorgprofessional over ingewikkelde situaties. Daarom kunt u op consult bij een GZ-psycholoog. Ook als patiënt kunt u bij onze psychiaters terecht.

Psychiater Driebergen voor huisartsen

Als huisarts kunt u eenvoudig een consult aanvragen via ZorgDomein. Nadat u zich heeft aangemeld via ZorgDomein, nodigen wij uw patiënt uit. We streven ernaar het consult binnen twee weken na aanmelding te plannen. Tijdens het consult beantwoorden we zowel uw vragen als die van uw patiënt. Vervolgens ontvangt u binnen enkele dagen na afloop van het gesprek een gedetailleerd verslag via Edifact.

Voor een eenmalig consult betaalt u €180,-. Deze kosten worden rechtstreeks aan u gefactureerd. Financiering kan u aanvragen via de zorgverzekeraar met behulp van de POH-GGZ module Consultatie.

Waarom samenwerken met een psychiater?

Een consult met een psychiater kan voor u als huisarts vele voordelen met zich meebrengen, zoals:

  • Ontlasting van uw werkdruk
  • Toegang tot de expertise van een psychiater op een laagdrempelige manier
  • Ondersteuning van u en uw patiënt bij verdere stappen

Psychiater Driebergen voor cliënten

Bent u een cliënt met psychische klachten en wilt u graag geholpen worden? Dat kan door een psychiater Driebergen van GGZ Heuvelrug. Vanuit onze praktijken in Driebergen en Veenendaal verlenen we goede zorg. Dit zijn de voordelen van een psychiater van GGZ Heuvelrug:

Cliëntgerichte zorg: Vanwege onze kleinschalige organisatie hebben wij de ruimte om u de persoonlijke zorg te bieden die u nodig heeft.
Alle Specialismen onder één dak: De professionals van GGZ Heuvelrug werken nauw met elkaar samen om zo de beste zorg op maat te kunnen geven.
Korte wachtlijsten: Bij GGZ Heuvelrug hoeft u niet lang te wachten om geholpen te kunnen worden dankzij onze korte wachtlijsten.

Heeft u vragen?

Wilt u als huisarts meer informatie over het consult met een psychiater Driebergen of wilt u weten op welke manier een psychiater u verder kan helpen? Neem dan contact met ons op!

Psychiater Driebergen