Omgaan met en verminderen van (chronische) stress

Lichaam en geest zijn één. Psychische problemen kunnen zich lichamelijk uiten en lichamelijke klachten kunnen leiden tot psychische problemen. Soms ontstaan zo klachten die moeilijk te doorgronden zijn. Herken je dat? Onderzoek samen met één van onze professionals hoe hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Een goede aanpak van stress is heel belangrijk!

Stress kan erg ontregelen en leiden tot allerlei klachten. Hoofdpijn, maagklachten, slaapproblemen, psychische problemen en ga zo maar door. Heel vaak leiden deze klachten ook weer tot stress en is een zichzelf versterkende cirkel ontstaan. Dit doorbreken is dan erg lastig. Als je naar een dokter of psycholoog gaat, wordt vaak alleen de klacht behandeld en niet de achterliggende ontregeling. Dergelijke trajecten verlopen hierdoor vaak erg moeizaam. Kies daarom liever voor een duurzame oplossing om je stress-systeem weer in balans te brengen.

Met ons speciale programma van MindKing kunnen we je daarmee helpen. Klik hier voor meer informatie. Het in balans brengen van het ontregelde stress-systeem is een zeer waardevolle aanvulling op de reguliere klachtgerichte behandeling!

Wil je weten of je aan (chronische) stress lijdt? Doe dan onze stresstest!

Verwijzer?

Bent u een verwijzer? Klik dan door naar Zorgdomein.

Contact

Praktijk Driebergen-Rijsenburg
Arnhemse Bovenweg 285 N
3971 MH Driebergen-Rijsenburg

Praktijk Veenendaal
Nijverheidslaan 1-3
3903 AL Veenendaal

t: 0343 - 522 667
f: 0343 - 522 607
info@ggzheuvelrug.nl