Psychiater Zeist

Heeft u psychische klachten? Of bent u huisarts en heeft u een cliënt met psychische klachten? Dan wilt u wellicht een psychiater Zeist inschakelen om u te helpen. De psychiaters van GGZ Heuvelrug staan voor u klaar om de klachten te verminderen.

Psychiater Zeist voor cliënten

Voor u als cliënt kan het moeilijk zijn om te leven met psychische klachten. Een psychiater kan u helpen om de klachten onder controle te krijgen. U kunt terecht bij onze praktijken in Veenendaal en Driebergen. Kiest u voor GGZ Heuvelrug, dan geniet u van een aantal voordelen:

  • Korte wachtlijsten: U bent snel aan de beurt.
  • Persoonlijke procedure: Bij ons staat u centraal. U krijgt dan ook alleen de zorg die echt bij u past.
  • Eén zorginstelling: Wij hebben alle specialisten die wij nodig hebben. Zo wordt u niet continu van praktijk naar praktijk gestuurd.

Wilt u een psychiater inschakelen? Meld u dan aan bij GGZ Heuvelrug!

Psychiater Zeist voor huisartsen

Het kan soms prettig zijn om de situatie van een cliënt te bespreken met een psychiater. Dat kan door een eenmalig consult in te plannen met een psychiater van GGZ Heuvelrug. Op deze laagdrempelige manier kan de psychiater u en uw cliënt ondersteunen. De procedure van het consult ziet er als volgt uit:

  1. Aanmelding: Vraag een consult aan via ZorgDomein.
  2. Uitnodiging: Ons secretariaat nodigt uw patiënt uit.
  3. Consultatie: Binnen twee weken na aanmelding vindt het consult plaats.
  4. Verslag: U ontvangt binnen enkele dagen na het consult een verslag.

Waarom samenwerken met een psychiater?

Als u een conslut met een psychiater aangaat, wordt uw werkdruk verlicht. U hoeft niet langer alleen zorg te dragen voor uw cliënt, aangezien er een andere zorgprofessional met u meedenkt. Daarnaast kan de psychiater Zeist een diagnose stellen voor uw cliënt en u op basis van die diagnose adviseren over wat de vervolgstappen van de behandeling kunnen zijn.

Indien u ervoor kiest om het consult aan te gaan, betaalt u €180,-. Via de POH-GGZ module Consultatie kunt u de financiering voor het consult aanvragen bij de zorgverzekeraar.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over het consult voor huisartsen of wilt u weten hoe de psychiater Zeist u kan helpen met uw gezondheid? Neem dan contact met ons op!

Psychiater Zeist