Psychiater Rhenen

Wilt u meer zekerheid over uw psychische gezondheid? Of bent u huisarts en wilt u sparren met een psychiater om de psychische klachten van uw cliënt te bespreken? In beide gevallen staat de psychiater Rhenen van GGZ Heuvelrug voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen!

Psychiater Rhenen voor cliënten

Bent u op zoek naar een psychiater die u kan helpen met uw psychische klachten, zoals een depressie? Bij GGZ Heuvelrug bent u aan het juiste adres. Vanuit onze zorgpraktijken in Driebergen-Rijsenburg en Veenendaal staan we klaar voor u om u te helpen met uw klachten. Bij ons heeft u niet te maken met lange wachtlijsten, waardoor u snel geholpen kunt worden. Dankzij het grote team van zorgprofessionals is er altijd een psychiater die precies weet wat u nodig heeft. Al onze zorg is dan ook specifiek voor u samengesteld. Bij ons staat u namelijk centraal. Dit zijn de voordelen voor u op een rij:

  • Korte wachtlijsten.
  • U staat centraal.
  • Zorg op maat.

Wilt u weten of een psychiater u verder kan helpen? Meld u dan aan bij GGZ Heuvelrug!

Psychiater voor huisartsen

U kunt samen met een psychiater sparren over de situatie van uw cliënt. Zo krijgt u wellicht meer zicht op diens zorgproces en wat u als huisarts daaraan kan bijdragen. U kunt in contact komen met een van onze psychiaters door u aan te melden via ZorgDomein. Als u daarin een consult heeft aangevraagd, krijgt uw cliënt een uitnodiging van ons om langs te komen voor het consult. Dit zal binnen twee weken zijn nadat u zicht heeft aangemeld via ZorgDomein. Na afloop van het consult ontvangt u van uw psychiater Rhenen een gedetaileerd verslag, zodat u en uw cliënt het zorgproces kunnen voortzetten.

Waarom samenwerken met een psychiater Rhenen?

Het sparren met een psychiater door middel van een consult kan voor u als huisarts een aantal voordelen met zich meebrengen. Niet alleen wordt uw werkdruk verlicht, doordat u ondersteund wordt in het maken van keuzes, maar ook kan de psychiater een neutrale blik op de situatie van uw cliënt werpen. Doordat u al langer met uw cliënt in gesprek bent, mist u misschien belangrijke signalen. De psychiater kan als buitenstaander deze signalen makkelijker oppakken. Daarnaast is de psychiater bevoegd om uw cliënt te diagnostiseren.

Als u gebruik wilt maken van het consult met een psychiater van GGZ Heuvelrug, krijgt u een factuur ter waarde van €180,-. U kunt financiering aanvragen bij de zorgverzekeraar via de POH-GGZ module Consultatie om het consult te vergoeden.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd hoe de psychiater Rhenen van GGZ Heuvelrug u kan helpen? Neem contact op. We bespreken graag uw situatie!

Psychiater Rhenen