Psychiater Veenendaal

Bent u op zoek naar een betrouwbaren psychiater Veenendaal? De psychiaters van GGZ Heuvelrug staan klaar voor zowel cliënten als huisartsen. Of u nou geholpen wilt worden met uw psychische klachten of een huisarts bent die graag zijn casussen zou willen voorleggen, onze zorgprofessionals helpen u graag!

Psychiater Veenendaal voor huisartsen

Het kan soms prettig zijn om de situatie van een cliënt te bespreken met een psychiater. Dat kan door een eenmalig consult in te plannen met een psychiater van GGZ Heuvelrug. Op deze laagdrempelige manier kan de psychiater u en uw cliënt ondersteunen. De procedure van het consult ziet er als volgt uit:

  1. Aanvraag: Via ZorgDomein kunt u eenvoudig een consult aanvragen,
  2. Uitnodiging: Uw patiënt ontvangt van ons een uitnodiging voor het consult.
  3. Consultatie: Het consult zal binnen twee weken nadat wij uw aanvraag hebben geaccepteerd plaatsvinden.
  4. Rapportage: Na afloop van het consult krijgt u een rapportage. Deze kunt u binnen enkele dagen verwachten.

Waarom samenwerken met een psychiater?

Een consult met een psychiater kan voor u als huisarts vele voordelen met zich meebrengen, zoals:

  • Adviseren over de volgende stappen in de behandeling.
  • Uw cliënt diagnosticeren.
  • Ontlasting van uw werkdruk.

U kunt financiering aanvragen voor een consult bij de zorgverzekeraar via de POH-GGZ module Consultatie. Een consult kost doorgaans €180,-.

Psychiater Veenendaal voor cliënten

Ook voor cliënten staan de psychiaters van GGZ Heuvelrug klaar. Zij helpen u graag als u psychische klachten ervaart. Dit doen zij vanuit onze vestigingen in Veenendaal en Driebergen. Het kiezen voor GGZ Heuvelrug gaat gepaard met een aantal voordelen, waaronder:

Persoonlijke zorg: Vanwege onze kleinschalige organisatie hebben wij de ruimte om u de persoonlijke zorg te bieden die u nodig heeft.
Alle specialismen onder één dak: De professionals van GGZ Heuvelrug werken nauw met elkaar samen om zo de beste zorg op maat te kunnen geven.
Korte wachtlijsten: Bij GGZ Heuvelrug hoeft u niet lang te wachten om geholpen te kunnen worden dankzij onze korte wachtlijsten.

Wilt u een gesprek met één van onze psychiaters? Meld u dan aan bij GGZ Heuvelrug!

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over het consult voor huisartsen of bent u benieuwd hoe de psychiater Veenendaal u als cliënt kan helpen? Neem dan contact met ons op!

Psychiater Veenendaal