Vind je het moeilijk om je te concentreren, reageer je vaak impulsief en heb je last van hyperactiviteit? Bereik je daarom niet wat je zou willen bereiken? Dan heb je wellicht ADHD. Wil je erachter komen of jouw vermoeden ADHD klopt? Doe dan onze zelftest!

 

Waarom een ADHD test?

Met onze ADHD test kom je er binnen enkele minuten achter of je ADHD hebt. Dit kan een eerste stap zijn in de richting naar een goede behandeling voor jouw symptomen. ADHD kan zijn om te diagnosticeren bij volwassenen, aangezien de symptomen vaak al van jongs af aan aanwezig zijn. Ondanks dat staan onze experts voor jou klaar om je meer zekerheid te bieden over jouw situatie.

Ben je benieuwd of jouw vermoeden ADHD klopt? Doe nu onze online zelftest!

 

Wat is ADHD?

ADHD is een veelvoorkomende stoornis, die een flinke belemmering kan vormen in je dagelijkse leven. Er zijn verschillende symptomen die gepaard gaan met ADHD. De meest bekende en veelvoorkomende kenmerken van ADHD zijn het hebben van aandachtsproblemen, impulsiviteit en hyperactiviteit. Enkele gevolgen van ADHD voor volwassenen zijn:

  • Moeite met organiseren en plannen
  • Vaak te laat komen
  • Dingen doen zonder na te denken
  • Moeite hebben om met geld om te gaan
  • Chaotisch zijn

Dit kan zich anders uiten bij mannen dan bij vrouwen. Gelukkig kunnen de effecten van ADHD goed behandeld worden met medicatie en individuele begeleiding. Dit leidt tot meer focus en een betere kwaliteit van leven.

 

Vermoeden ADHD? Doe onze ADHD zelftest!

Met onze zelftest kun je binnen een paar seconden zien of je klachten wellicht verband houden met ADHD. De online ADHD zelftest is zorgvuldig samengesteld door onze psychologen. Door het beantwoorden van de vragen kun je toetsen of je vermoeden klopt en krijg je adviezen welke vervolgstappen je kunt zetten. Benieuwd naar jouw uitkomst? Doe de test!

Heb je vragen over jouw vermoeden ADHD? Neem contact met ons op!

 

Vermoeden ADHD