Psycholoog Veenendaal

Zoek je een psycholoog in Veenendaal? De psychologen, psychiaters en psychotherapeuten van GGZ-Heuvelrug staan voor je klaar! Vanuit het gezondheidscentrum aan de Nijverheidslaan bieden zij psychologische hulp aan iedereen.

De wereld verandert momenteel snel. Ook in de zorg lopen de ontwikkelingen snel door. Vanuit onze vestigingen in Driebergen-Rijsenburg en Veenendaal zijn onze psychologen, psychiaters en psychotherapeuten ook dagelijks aan het innoveren.

Driebergen en Veenendaal

Onze psychologen werken al jaren vanuit Driebergen-Rijsenburg en Veenendaal. In Driebergen-Rijsenburg werken we sinds eind 2014 in een modern en strak gezondheidscentrum. In Veenendaal vanuit een nieuw gezondheidscentrum. Zo zijn we van alle gemakken voorzien.

Innoverende psycholoog in de omgeving van Veenendaal

Vanaf 2015 is GGZ Heuvelrug een vrijekeuze-praktijk. Concreet betekent dit dat we niet meer afhankelijk zijn van zorgverzekeraars. Daardoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies en de beste zorg voor jouw individuele situatie. Het geeft je meer keuzevrijheid en sluit goed aan op onze filosofie: het bieden van de best mogelijke zorg. Het aanbod is daar volledig op aangepast.

Contractvrije zorg

GGZ Heuvelrug biedt contractvrije zorg omdat we staan voor kwaliteit. Daarbij vinden we snelheid en persoonlijke aandacht erg belangrijk. Verzekeraars vergoeden gestandaardiseerde behandelingen. Wij behandelen onze cliënten als mens en niet als stoornis. Dit geeft ons de vrijheid om de behandelvorm aan te passen aan de individuele cliënt. Wij hebben daardoor bewust gekozen om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars.

Een ander groot voordeel van contractvrij werken is dat we de plaats en het tijdstip van de behandeling in overleg kunnen bepalen. Zo zijn wij doorgaans flexibeler dan andere instellingen.

Restitutiezorg

Wij werken op basis van restitutie. Je krijgt zelf een rekening voor de zorg die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Bij restitutiezorg heb je altijd recht op een vergoeding. Het is afhankelijk van je zorgpolis hoeveel je vergoed krijgt. Informeer hierover van tevoren bij je zorgverzekeraar. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat je zelf bij moet betalen. Let er wel op dat er een wettelijk verplicht eigen risico van 385 euro is.

Neem contact op met jouw psycholoog in de omgeving van Veenendaal!

Benieuwd wat de psycholoog voor jou kan betekenen? Kijk eens in ons zorgaanbod of neem direct contact met ons op!

> Bekijk ons aanbod   > Neem contact op

Psycholoog Veenendaal