Psycholoog Veenendaal

Ben je op zoek naar een psycholoog Veenendaal? Bij GGZ Heuvelrug staat een professioneel team voor je klaar! Psychologen, psychotherapeuten en psychiaters bieden jou psychologische hulp. Dit doen zij in Veenendaal en Driebergen-Rijsenburg.

 

Aanbod van psychologen Veenendaal

Onze psychologen in Veenendaal zijn gespecialiseerd in een ruim aanbod van behandelingen. GGZ Heuvelrug biedt persoonsgerichte therapie. Op basis van een intakegesprek wordt de meest passende behandeling aangeboden.

PTSS
Het meemaken van traumatische gebeurtenis kan zorgen voor opdringende herinneringen, die voor problemen kunnen zorgen in het dagelijks functioneren. Na de behandeling voor PTSS kan jij aan de herinnering terugdenken zonder veel spanning en stress te ervaren.

Angst en depressie
Wanneer je overspoeld wordt door angst, kan een psycholoog jou leren om je angst beter te begrijpen. Hierdoor kan je je angst beter beheersen. Ook bij depressie kan een psycholoog helpen, zodat het risico op terugval in depressie in de toekomst wordt verminderd.

Stress
Stress kan leiden tot klachten, zoals hoofdpijn, slaapproblemen of psychische problemen. Het kan lastig zijn om van stress af te komen. Ons speciale programma van MindKing kan je daarbij helpen. Klik hier voor meer informatie.

AD(H)D
Heb je last van hyperactiviteit, impulsiviteit of dwalen je gedachten vaak af? Mogelijk heb je AD(H)D. De psychologen regio Veenendaal helpen jou om te bepalen of jij AD(H)D hebt.

 

Innoverende psycholoog Veenendaal

Vanuit onze vestigingen in Veenendaal en Driebergen-Rijsenburg zijn onze psychologen, psychiaters en psychotherapeuten dagelijks aan het innoveren. Zo houden we de snelle ontwikkelingen in de zorg bij.

Vanaf 2015 zijn wij een vrijekeuze-praktijk. Concreet betekent dit dat we niet meer afhankelijk zijn van zorgverzekeraars. Daardoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies en de beste zorg voor jouw individuele situatie. Het geeft je meer keuzevrijheid en sluit goed aan op onze filosofie: het bieden van de best mogelijke zorg.

 

Waarom werkt een psycholoog?

Psychologen helpen bij het bevorderen van psychisch welzijn door hun kennis, empathie en aanpassingsvermogen. Ze bieden een veilige omgeving om vrijuit te praten, begrijpen en tonen empathie. Met aangepaste behandelingstechnieken helpen ze bij het veranderen van ongezonde denk- en gedragspatronen, bieden coping strategie├źn en bevorderen zelfontplooiing. Het opbouwen van vertrouwen en betrokkenheid zijn essentieel voor effectieve hulp. Onze psychologen zitten bij jou in de buurt en staan altijd voor jou klaar!

 

Neem contact op met jouw psycholoog in Veenendaal!

Benieuwd wat de psycholoog Veenendaal voor jou kan betekenen? Kijk eens in ons zorgaanbod of neem direct contact met ons op!

Naast Veenendaal zijn onze psychologen ook werkzaam in onder andere Rhenen, Houten, Wijk bij Duurstede, Woudenberg, Wageningen, Driebergen en Zeist.

Psycholoog Veenendaal