Psycholoog in Driebergen-Rijsenburg

Zoek je een psycholoog in Driebergen-Rijsenburg? De psychologen, psychiaters en psychotherapeuten van GGZ-Heuvelrug staan voor je klaar! Vanuit het gezondheidscentrum aan de Arnhemse Bovenweg bieden zij psychologische hulp aan iedereen.

De wereld verandert momenteel snel. Ook in de zorg lopen de ontwikkelingen snel door. Vanuit onze vestigingen in Driebergen-Rijsenburg en Veenendaal zijn onze psychologen, psychiaters en psychotherapeuten ook dagelijks aan het innoveren.

Innoverende psycholoog in Driebergen-Rijsenburg

Eén van de stappen daarin hebben we begin dit jaar gezet. Vanaf 2015 zijn wij een vrijekeuze-praktijk. Concreet betekent dit dat we niet meer afhankelijk zijn van zorgverzekeraars. Daardoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies en de beste zorg voor jouw individuele situatie. Het geeft je meer keuzevrijheid en sluit goed aan op onze filosofie: het bieden van de best mogelijke zorg. Het aanbod is daar volledig op aangepast.

Veenendaal en Driebergen

Onze psychologen werken al jaren vanuit Veenendaal en Driebergen-Rijsenburg. In Driebergen-Rijsenburg sinds eind vorig jaar in een modern en strak gezondheidscentrum. Zo zijn we van alle gemakken voorzien.

Neem contact op met jouw psycholoog in Driebergen-Rijsenburg!

Benieuwd wat de psycholoog voor jou kan betekenen? Kijk eens in ons zorgaanbod of neem direct contact met ons op!

> Bekijk ons zorgaanbod   > Neem contact op