Psycholoog Driebergen-Rijsenburg

Zoek je een psycholoog in Driebergen-Rijsenburg? De psychologen, psychiaters en psychotherapeuten van GGZ-Heuvelrug staan voor je klaar! Vanuit het gezondheidscentrum aan de Arnhemse Bovenweg bieden zij psychologische hulp aan iedereen.

De wereld verandert momenteel snel. Ook in de zorg lopen de ontwikkelingen snel door. Vanuit onze vestigingen in Driebergen-Rijsenburg, Zeist en Veenendaal zijn onze psychologen, psychiaters en psychotherapeuten ook dagelijks aan het innoveren.

In Driebergen-Rijsenburg vindt u deze innoverende psycholoog

Vanaf 2015 is GGZ Heuvelrug een vrijekeuze-praktijk. Concreet betekent dit dat we niet meer afhankelijk zijn van zorgverzekeraars. Daardoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies en de beste zorg voor jouw individuele situatie. Het geeft je meer keuzevrijheid en sluit goed aan op onze filosofie: het bieden van de best mogelijke zorg. Het aanbod is daar volledig op aangepast.

Zeist, Driebergen en Veenendaal

Onze psychologen werken vanuit Zeist, Driebergen-Rijsenburg en Veenendaal. In Driebergen-Rijsenburg sinds 2014 in een modern en strak gezondheidscentrum. Ook in Veenendaal zitten we in een gloednieuw gezondheidscentrum. In Zeist zitten we nog steeds in het vertrouwde herenhuis. Een mooi contrast, wat weergeeft hoe breed wij als psychologenpraktijk georiënteerd zijn.

Neem contact op met jouw psycholoog in Driebergen-Rijsenburg!

Benieuwd wat de psycholoog voor jou kan betekenen? Kijk eens in ons zorgaanbod of neem direct contact met ons op!

> Bekijk ons aanbod > Neem contact op

psycholoog driebergen