In de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) van Ivido krijg jij controle over je eigen zorggegevens. Vanaf nu zijn ook je gegevens van GGZ Heuvelrug hierin terug te vinden. Wij zijn namelijk als tweede organisatie gekwalificeerd voor de uitwisseling van cliëntgegevens! Op deze manier krijg je meer grip op je leven en op de zorg die geboden wordt. 

Gegevens uitwisselen

Wij mogen dus vanaf nu je gegevens delen met jouw zorgnetwerk. De mag omdat GGZ Heuvelrug voldoet aan alle strenge eisen van MedMij, zoals de privacy en beveiligingseisen. Tijdens een gegevensuitwisseling is de data altijd versleuteld. Daarnaast mogen de gegevens alleen gedeeld worden met organisaties die ook aan deze eisen voldoen.

Voordelen voor jou

Voor jou betekent dit dat je je eigen medische dossier in kan zien en je zelf de regie over je gezondheidsgegevens hebt. Alleen jij bepaalt welke gegevens in je PGO verzameld worden en met wie deze gedeeld worden. De gegevens kunnen niet door derden ingezien worden omdat ze alleen in je eigen PGO staan. Zo zorgen wij ervoor dat jij op een veilige manier meer grip op je zorg krijgt.

Wil je meer informatie over een PGO? Je leest het hier! Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!