Coaching door expert

Bij GGZ-Heuvelrug wordt u in principe altijd begeleid door een universitair opgeleide professional. Maar soms wilt u een nog betere begeleiding. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om door een expert behandeld te worden. Een expert is specialist in zijn specifieke vakgebied, door jarenlange ervaring en bijvoorbeeld omdat hij ook doceert in dat vakgebied. Zo weet u zeker dat een expert de meeste kennis bezit en u bij hem in goede handen bent.

Coaching door een expert gaat volledig buiten de zorgverzekering om. Dit geeft ons de mogelijkheid om een maatwerktraject voor u te maken. Hierdoor kunnen wij u de aandacht en zorg geven die u verdient.

De experts

Arno van Dongen

Als hoogopgeleide (zorg)professional werkt u in een snel veranderende wereld. Hierin doen zich allerlei kansen en uitdagingen voor. Dit gebeurt op verschillende niveaus: er zijn veranderingen in uw vakgebied, veranderingen in regelgeving, veranderingen in de relatie met de directie, personeelsleden, of binnen uw eigen onderneming. Daarbij vindt u het waardevol om betekenisvolle relaties te onderhouden met diegenen die u dierbaar zijn en bent u in uw vrije tijd tevens bezig met uw passies.

In sommige fases van het leven is het moeilijk de juiste keuzes te maken. Door stress neemt onze creativiteit en ons oplossingsvermogen dan sterk af. U belandt in een situatie waar u lastig uit komt. Arno van Dongen helpt u aan de hand van praktische, evidence-based methoden om het heft weer in eigen hand te nemen en zelf tot een structurele verandering te komen. Vervolgens creëert u opnieuw ruimte om te floreren en participeren.

U kunt op allerlei manieren gebruik maken van de aangeboden trajecten. U kunt afspreken op onze locatie in Veenendaal of Driebergen, maar uiteraard is het ook mogelijk om op een door u gekozen locatie af te spreken. En u kiest de manier waarop het contact plaatsvindt: face-to-face, telefonisch, via skype en/of door middel van e-mailcontact.

Over Arno van Dongen: Arno van Dongen is een ondernemende gesprekspartner die al jarenlang mensen helpt om door lastige periodes in hun leven heen te komen. Hij is een expert in het zich verplaatsen in de belevingswereld van de cliënt. Daarna gaat hij samen met de cliënt op zoek naar een manier om het heft weer in eigen hand te nemen. Hij vertelt: ‘Het is ontzettend leuk om met de cliënt op zoek te gaan naar zijn eigen mogelijkheden en kracht om zijn of haar leven weer vorm te geven. Het is opvallend dat de oplossing voor een bepaald probleem vaak verrassend dichtbij aanwezig is. Ik vind het een uitdaging om daar samen met de cliënt naar op zoek te gaan’.
Sinds 1992 is hij medicus en later heeft hij zich gespecialiseerd als coach, psychiater en cognitief gedragstherapeut. Meer dan 10 jaar heeft hij een eigen onderneming en heeft daar veel kennis opgedaan in alles wat bij ondernemen hoort. Daarnaast heeft hij het afgelopen jaar de MBA voor zorgprofessionals bij de VVAA business school afgerond. Hierdoor heeft hij een uitgebreide bedrijfskundige kennis en snapt hij de wereld van de zorgverlener als geen ander. Aan deze zorgverlener biedt hij nu op maat gemaakte coachingstrajecten. Dit via www.equivia.nl.

Willem Barents

Zoekt u een confronterende gesprekspartner die u helpt uzelf beter te begrijpen, uw doelen scherper te formuleren en na te streven, dan bent u bij Willem Barents aan het juiste adres. Als ervaren klinisch psycholoog en psychotherapeut is hij een expert in het counselen op persoonlijk vlak. Door zijn ervaring als werknemer, werkgever, ondernemer en bestuurder kent Willem uw persoonlijke kwaliteiten en ambities zowel in uw prive- als professionele leven. Identiteit beperkt zich niet tot een levensgebied. Ontwikkeling ervan vraagt een integrale visie gesteund op deskundigheid en ervaring vanuit verschillende perspectieven. Juist dat heeft Willem u te bieden.

Over Willem Barents: Willem Barents is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Hij is al meer dan 35 jaar werkzaam in de wereld van coaching en GGZ. Hij helpt met veel plezier mensen hun weg in het leven te vinden en maakt de volgende generatie wegwijs in dit uitdagende vakgebied.
De expertise die hij heeft opgebouwd naast zijn (BIG) registraties als klinisch psycholoog en psychotherapeut hebben geleid tot erkenning als leertherapeut door de NVP en NVRG en als (leer)supervisor voor de NVP, NVRG en vereniging voor schematherapie. Daarnaast doceert hij psychodiagnostiek en systeem- en schematherapie aan het RINO en bij King opleidingen.
Naast zijn professionele ontwikkeling is Willem medeoprichter en bestuurder van GGZ Heuvelrug. Dit is een instelling die op locatie direct samenwerkt met huisartsen.
Naast expert coaching kun je bij Willem terecht voor erkende leertherapie, supervisie, supervisie over supervisie en training.

Wilt u meer informatie over coaching door een expert? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • De hierboven gevraagde gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden om contact met je op te nemen over coaching door een expert. Klik hier voor ons privacyreglement.

Verwijzer?

Bent u een verwijzer? Hier vindt u het verwijsformulier. Of klik direct door naar Zorgdomein.

Contact

Praktijk Driebergen-Rijsenburg
Arnhemse Bovenweg 285 N
3971 MH Driebergen-Rijsenburg

Praktijk Veenendaal
Nijverheidslaan 1-3
3903 AL Veenendaal

t: 0343 - 522 667
f: 0343 - 522 607
info@ggzheuvelrug.nl