In onze Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) van Ivido is voortaan een nieuwe functie beschikbaar: beeldbellen. We willen graag ook op afstand persoonlijk kunnen communiceren. Met beeldbellen van WeSeeDo hebben we nu de mogelijkheid om op afstand veilig en gemakkelijk vertrouwde gesprekken te voeren.

Hoe werkt WeSeeDo?

De functie van beeldbellen wordt door jong en oud als erg fijn ervaren. Een groot voordeel is dat je niets hoeft te installeren voor het gebruik van WeSeeDo. Je wordt via sms of e-mail uitgenodigd voor een gesprek. Het enige wat je hoeft te doen is te klikken op de link in de sms of e-mail. WeSeeDo regelt de rest. Wanneer je je camera vergeet te activeren zal het systeem je begeleiden naar de juiste instellingen. Voor je afspraak kom je in een online wachtkamer terecht. Op deze manier kunnen we efficiënt en effectief met elkaar communiceren, maar dan vanuit je eigen omgeving.

Wat is het voordeel van WeSeeDo?

Het voordeel van beeldbellen ten opzichte van een fysieke afspraak op locatie, is dat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving contact kan hebben met je behandelaar. Je hebt geen reistijd, geen fysieke wachtkamer en dus ook geen risico op het coronavirus. Daarnaast draagt WeSeeDo bij aan veilige geestelijke gezondheidszorg. Alle gegevens staan op Nederlandse servers, veiligheid en privacy staan voorop.

Ten opzichte van andere beeldbelprogramma’s heeft WeSeeDo ook een voorsprong. Dit zijn de drie belangrijkste aspecten waarin WeSeeDo zich onderscheidt:

  1. De veiligheid van dit systeem voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden.
  2. Het programma is gemakkelijk te openen zonder dat daar een installatie voor nodig is.
  3. Gepersonaliseerde omgeving.

Wil je meer informatie over de beeldbelfunctie van WeSeeDo? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!