Vergoeding en eigen risico

Vergoeding

GGZ-Heuvelrug is een vrije keuzepraktijk en wij staan voor het bieden van de best mogelijke zorg. Wij sluiten geen contracten met verzekeraars omdat wij van mening zijn dat deze op maat gerichte hulpverlening in de weg staan.  

Heeft u voor een restitutiepolis? Dan worden uw zorgkosten geheel of vrijwel geheel vergoed.
Heeft u een budget- of naturapolis? Dan wordt onze zorg voor het grootste deel (ca 50-70%) vergoed.

Wilt u weten welk percentage van uw onderzoek en/of behandeling door uw zorgverzekeraar wordt vergoed? Informeer hier dan naar bij uw zorgverzekeraar of bij ons secretariaat.

Let op: Het is mogelijk dat uw zorgverzekeraar aanvullende voorwaarden stelt aan zorgaanbieders die niet gecontracteerd zijn, zoals GGZ Heuvelrug. Wij adviseren u dan ook altijd voor aanvang van de zorg contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Op deze manier komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. GGZ Heuvelrug is niet aansprakelijk voor de voorwaarden die uw zorgverzekeraar stelt.

Eigen risico

Voor GGZ-behandelingen voor cliënten ouder dan 18 jaar die uit de basisverzekering worden vergoed geldt een eigen risico, ongeacht welke zorgverzekeraar of polis u heeft. De zorgverzekeraar berekent dit per kalenderjaar. Een kalenderjaar is van 1 januari tot en met 31 december.

Verwijzer?

Bent u een verwijzer? Klik dan door naar Zorgdomein.

Contact

Praktijk Driebergen-Rijsenburg
Arnhemse Bovenweg 285 N
3971 MH Driebergen-Rijsenburg

Praktijk Veenendaal
Nijverheidslaan 1-3
3903 AL Veenendaal

t: 0343 - 522 667
f: 0343 - 522 607
info@ggzheuvelrug.nl