24 uur per dag je stress verminderen met revolutionaire nieuwe tool?

Onlangs lanceerde GGZ Heuvelrug het concept van MindKing. Bij MindKing krijg je allerlei tools aangereikt om je stress overdag beter te leren reguleren. Het toepassen van deze tools in de nachtelijke uren kan echter erg lastig zijn. Ons denken neigt ’s nachts alle kanten op te schieten. Ook is het dan lastiger om ons gedrag actief te sturen.

Maar nu is er een oplossing om ook ’s nachts je stress te kunnen reguleren en daardoor beter in slaap te vallen. Vanaf 7 januari wordt het 24-uurs stress reductie programma van MindKing namelijk uitgebreid met het gebruik van een revolutionaire nieuwe tool. Deze tool zorgt ervoor dat je ademhaling geleidelijk trager wordt. Hierdoor worden je hartslag en bloeddruk verlaagd, voel je je geleidelijk aan rustiger worden en val je makkelijker in slaap.

Wil je deze tool leren gebruiken in een uitgebreid programma en ook kennis maken met de andere stress regulerende tools? Meld je aan bij MindKing via info@mindking.nl of via 0343 522667.

Doe de stresstest
Ben je benieuwd hoe hoog jouw stressniveau is? Beantwoord de 10 vragen van onze stresstest en je weet het binnen enkele minuten!