GGZ-Heuvelrug staat voor het verlenen van de best mogelijke psychologische zorg. Daarom word je in principe altijd geholpen door een universitair opgeleide psycholoog, psychiater of psychotherapeut. Maar soms heb je behoefte aan een nog intensievere en meer deskundige begeleiding. Daarom bieden wij nu ook coaching door experts.

Een expert is specialist in zijn of haar vakgebied. Niet alleen heeft hij jarenlange ervaring opgebouwd, hij heeft ook een nevenactiviteit in het vakgebied. Zo geven enkele psychotherapeuten die bij ons werkzaam zijn bijvoorbeeld ook (gast)colleges op verschillende opleidingsinstituten. Dit geeft aan dat zij niet alleen de kennis bezitten, maar deze ook kunnen delen.

Voordelen voor jou
Wat betekent dit voor jou? Allereerst ben je verzekerd van de best mogelijke zorg. Daarnaast heeft een expert al veel verschillende situaties en cases meegemaakt, waardoor praktijkervaring ook ruimschoots aanwezig is. Daardoor kan hij snel en adequaat antwoord geven op jouw vragen. Vanuit die ervaring bekijkt een expert jouw specifieke problematiek ook vanuit meerdere invalshoeken, wat voor verrassende inzichten kan zorgen. Ten slotte is een coachingstraject door een expert altijd maatwerk en wordt het exact op jouw situatie aangepast.

Benieuwd wat coaching door een expert voor jou kan betekenen? Kijk hier voor meer informatie en het aanvraagformulier.