De wereld verandert momenteel snel. Ook in de zorg lopen de ontwikkelingen snel door. GGZ Heuvelrug is een geestelijke gezondheidszorginstelling die gespecialiseerd is in het bieden van diensten en behandelingen op het gebied van geestelijke gezondheid. We bieden hulp en ondersteuning aan mensen met diverse psychische aandoeningen en problemen. Vanuit onze vestigingen in Driebergen-Rijsenburg en Zeist zijn onze psychologen, psychiaters en psychotherapeuten ook dagelijks aan het innoveren.

Eén van de stappen daarin hebben we begin dit jaar gezet. Vanaf 2015 zijn wij een vrijekeuze-praktijk. Concreet betekent dit dat we niet meer afhankelijk zijn van zorgverzekeraars. Daardoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies en de beste zorg voor jouw individuele situatie. Het geeft je meer keuzevrijheid en sluit goed aan op onze filosofie: het bieden van de best mogelijke zorg. Het aanbod is daar volledig op aangepast.

Zeist en Driebergen

We werken al jaren vanuit Zeist en Driebergen-Rijsenburg. In Driebergen-Rijsenburg sinds eind vorig jaar in een modern en strak gezondheidscentrum. In Zeist zitten we nog steeds in het vertrouwde herenhuis. Een mooi contrast, wat weergeeft hoe breed wij als psychologen praktijk georiënteerd zijn.

Ondersteuning huisartsen en POH-GGZ

Eén van de ontwikkelingen in de gezondheidszorg is de inzet van POH-GGZ. Wij werken al jarenlang samen met huisartsen in Zeist en Driebergen en de omliggende gemeenten en ook voor de POH-GGZ staan wij klaar. Ook hierin proberen wij innoverend te zijn. Het nieuw gelanceerde POH-GGZ forum is daar een goed voorbeeld van. Het is een ideale plek voor POH-GGZ om informatie in te winnen en te delen. Niet alleen voor POH-GGZ uit de omgeving Zeist en Driebergen, maar uit heel Nederland!