GGZ-instelling Zeist

Zoek je een GGZ-instelling Zeist? Vanuit het gezondheidscentrum in Driebergen-Rijsenburg bieden de psychologen, psychotherapeuten en psychiaters van GGZ Heuvelrug psychologische hulp aan iedereen. Ze staan voor je klaar!

De wereld verandert momenteel snel. Ook in de zorg lopen de ontwikkelingen snel door. Vanuit onze vestigingen in Driebergen-Rijsenburg en Veenendaal zijn onze psychologen, psychiaters en psychotherapeuten ook dagelijks aan het innoveren.

 

Innoverende GGZ-instelling Zeist

Vanuit onze vestigingen in Driebergen-Rijsenburg en Veenendaal zijn onze psychologen, psychiaters en psychotherapeuten dagelijks aan het innoveren. Zo houden we de snelle ontwikkelingen in de zorg bij.

Vanaf 2015 zijn wij een vrijekeuze-praktijk. Concreet betekent dit dat we niet meer afhankelijk zijn van zorgverzekeraars. Daardoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies en de beste zorg voor jouw individuele situatie. Het geeft je meer keuzevrijheid en sluit goed aan op onze filosofie: het bieden van de best mogelijke zorg.

 

Ons aanbod

Onze psychologen in de omgeving van Rhenen zijn gespecialiseerd in een ruim aanbod van behandelingen. GGZ Heuvelrug biedt persoonsgerichte therapie. Op basis van een intakegesprek wordt de meest passende behandeling aangeboden.

Angst en depressie
Wanneer je overspoeld wordt door angst, kan een psycholoog jou leren om je angst beter te begrijpen. Hierdoor kan je je angst beter beheersen. Ook bij depressie kan een psycholoog helpen, zodat het risico op terugval in depressie in de toekomst wordt verminderd.

PTSS
Het meemaken van traumatische gebeurtenis kan zorgen voor opdringende herinneringen, die voor problemen kunnen zorgen in het dagelijks functioneren. Na de behandeling voor PTSS kan jij aan de herinnering terugdenken zonder veel spanning en stress te ervaren.

AD(H)D
Heb je last van hyperactiviteit, impulsiviteit of dwalen je gedachten vaak af? Mogelijk heb je AD(H)D. De psychologen rondom Rhenen helpen jou om te bepalen of jij AD(H)D hebt.

Stress
Stress kan leiden tot klachten, zoals hoofdpijn, slaapproblemen of psychische problemen. Het kan lastig zijn om van stress af te komen. Ons speciale programma van MindKing kan je daarbij helpen. Klik hier voor meer informatie.

 

Neem contact op met jouw GGZ-instelling Zeist!

Benieuwd wat de psychologen van GGZ Heuvelrug voor jou kunnen betekenen? Kijk eens in ons zorgaanbod of neem direct contact met ons op!

GGZ-instelling Zeist