Het is je niet ontgaan: wij hebben een nieuwe uitstraling! Een volledig nieuw logo, een nieuwe website en sinds oktober vorig jaar zelfs een nieuwe locatie in Driebergen. We blijven continu onze zorg vernieuwen.

Mede daarom zijn we sinds begin van dit jaar een vrijekeuze-praktijk. Dit sluit goed aan op onze filosofie: het bieden van de best mogelijke zorg. Wij hebben geen contracten meer met verzekeraars, waardoor je verzekerd bent van onafhankelijk advies en de beste zorg voor jouw individuele situatie. En heb je een restitutieverzekering, dan worden onze kosten in de meeste gevallen geheel vergoed.

Ruim aanbod
Een ander voordeel voor jou is ons ruimere aanbod. Wij bieden je duidelijke modules binnen overzichtelijke zorglijnen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dit geeft je ook de mogelijkheid om zorg buiten de verzekering om te krijgen, bijvoorbeeld voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Nieuw is ook de coaching door een expert. Bij GGZ-Heuvelrug word je in principe altijd begeleid door een universitair opgeleide professional. Maar soms wil je een nog betere begeleiding. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om door een expert behandeld te worden. Een expert is specialist in zijn/haar specifieke vakgebied, door jarenlange ervaring en bijvoorbeeld omdat hij/zij ook doceert in dat vakgebied. Zo weet je zeker dat een expert de meeste kennis bezit en je bij hem/haar in goede handen bent.

Ondersteuning huisarts en POH-GGZ
Bij GGZ-Heuvelrug ondersteunen we ook de huisarts en POH-GGZ om de beste GGZ-zorg aan hun patiënten te geven. Dit doen we door middel van:
1. consultatie (telefonisch en face to face)
2. intervisie en advies
3. hulp bij zorgtoewijzing (onder door middel van de landelijk gebruikte telepsy screener)

Kortom, bij GGZ-Heuvelrug blijven we innoveren in geestelijke gezondheidszorg. En daarbij staan we open voor jouw creatieve en positieve ideeën!