Bij GGZ Heuvelrug gaan we voor de beste zorg. Wij besteden daarom veel aandacht aan de relatie tussen therapeut en cliënt. Hoe kan jouw therapeut zich het beste ten aanzien van jou opstellen? Welke therapeut met welke houding past het beste bij jou? En wat voor therapievorm zal bij jou het beste resultaat boeken? Dit zijn vragen die wij ons continu stellen. En ondanks dat wij dit al jaren doen, blijkt dit uniek in de zorgbranche.

Wij zijn van mening dat wij jou alleen de beste zorg kunnen bieden als wij je goed kennen. Wij richten ons niet alleen op het probleem waarvoor je je bij ons hebt aangemeld, maar ook op de therapeutische relatie tussen onze behandelaren en jou als cliënt. Dit doen wij niet achteraf met evaluatievragenlijsten, maar dat begint al bij de intake. Door kritisch te kijken naar jouw persoonlijke voorkeuren en karaktereigenschappen kunnen wij de behandelvorm kiezen die het beste bij jou past. Onderzoek heeft aangetoond dat een dergelijke aanpak de kans op positieve resultaten van de behandeling significant vergroot.

Uw feedback is belangrijk
De gepersonaliseerde GGZ is slechts één onderdeel van onze unieke aanpak. Wij zijn continu bezig om onze zorg te verbeteren. De komende tijd zul je in het kader daarvan ook enkele belangrijke veranderingen gaan zien. Daarvoor horen wij ook graag van jou hoe je onze zorg ervaart en waar eventuele verbeterpunten liggen. We zijn benieuwd naar jouw feedback!