Bij GGZ Heuvelrug staan we voor kwaliteit van de zorg. Snelheid en persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk. We merkten dat het steeds lastiger werd om die kwaliteit te waarborgen onder de contracten die we af moesten sluiten met alle verschillende verzekeraars. Daarom kozen wij er als een van de eerste GGZ-instellingen van Nederland bewust voor om contractvrij te gaan werken.

Vergoedingen van verzekeraars zijn gebaseerd op gestandaardiseerde behandelingen. Elke stoornis wordt op zichzelf beschouwd en beoordeeld. Maar wij zijn van mening dat een stoornis nooit alleen komt. Daarom behandelen wij onze cliënten als mens en niet als stoornis. Een wezenlijk andere benadering, die ons de mogelijkheid en vrijheid geeft om precies de behandelvorm te pakken die het beste bij een individuele cliënt past. Die behandelvorm gaat er niet alleen over hoe wij inhoudelijk uw klachten behandelen. Het omvat ook de plaats en het tijdstip van de behandelingen. Die zijn in overleg te bepalen, waarbij wij doorgaans flexibeler zijn dan andere instellingen. Ook dit is een groot voordeel van contractvrij werken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke manier van werken? Neem dan contact op met ons secretariaat. Wij helpen u graag verder!