Relatie & gezin

Elke relatie kent zijn uitdagingen. Soms zijn deze groter, gecompliceerder of blijvender dan dat je lief is. Een professional is dan een uitkomst.

Relatieconsult
Voor wie: Mensen die in sessies willen werken aan hun relatie. Die willen begrijpen hoe ingesleten patronen leiden tot herhaling van dezelfde problemen met als doel deze knopen definitief te ontwarren om samen weer echt gelukkig te zijn.

Werkwijze: Systeemtherapie, een psychotherapeutisch specialisme speciaal gericht op samenlevingsverbanden, het begrijpen en verbeteren van de kwaliteit van samenleven.

Resultaat: Na het volgen van een consult ben je weer een stap verder in het begrijpen van je relaties en jouw persoonlijk functioneren daar in en wat je kan doen om hem te verbeteren. Een complete therapie bestaat meestal uit meerdere consulten. Kijk ook naar onze module relatietherapie!

Gezinsconsult
Voor wie: Mensen die in sessies willen werken aan verbetering van hun manier van samenleving. Die geloven in de kracht van hun gezin of familie om problemen op te lossen en samen de weg te vinden naar een gelukkige toekomst.

Werkwijze: Systeemtherapie, een psychotherapeutisch specialisme speciaal gericht op samenlevingsverbanden, het begrijpen en verbeteren van de kwaliteit van samenleven.

Resultaat: Na het volgen van een consult ben je weer een stap verder in het begrijpen van jouw persoonlijk functioneren in je gezin en het functioneren van je gezinsleden. Een complete therapie bestaat meestal uit meerdere consulten.

Deze module is ook beschikbaar via coaching door expert

Deze module is ook beschikbaar via coaching door expert

Vat op je relatie
Voor wie: Mensen die het gevoel hebben de controle over hun relatie te zijn kwijtgeraakt met ruzie, stiltes of sleur als gevolg. Mensen die niet bij de pakken neer willen gaan zitten, maar de controle over hun relatie weer terug willen.

Werkwijze: Systemische benadering met oog voor communicatie- en perceptuele stijl, individuele achtergrond, sociale inbedding, behoeften en gevoeligheden.

Resultaat: Na het volgen van deze workshop hebben jullie meer inzicht in hoe jullie met elkaar verstrikt kunnen raken en wat jullie kunnen doen om dat op te lossen.

Relatietherapie
Voor wie: Mensen die merken dat ze met inzicht onvoldoende geholpen zijn om hun relatie weer vlot te trekken en gebruik willen maken van alle technieken die een relatietherapeut tot zijn beschikking heeft om dat doel te bereiken.

Werkwijze: Systemische therapie met gebruik van diverse technieken: interactie training, direct en circulair interview, sculpting, familie representatie (genogram, stoelen techniek, etc), gedragsexperimenten, etc.

Resultaat: Na het volgen van deze module hebben jullie meer inzicht in jullie relatie, heb je meer besef van elkaar en weet je beter hoe met elkaar om te gaan. Een volledige relatietherapie kan bestaan uit één of enkele van deze modules.

Deze module is ook beschikbaar via coaching door expert

Deze module is ook beschikbaar via coaching door expert

Contact

Praktijk Driebergen-Rijsenburg
Arnhemse Bovenweg 285 N
3971 MH Driebergen-Rijsenburg

Praktijk Zeist
Laan van Beek en Royen 40
3701 AK Zeist

Praktijk Veenendaal
Nijverheidslaan 1-3
3903 AL Veenendaal

t: 0343 - 522 667
f: 0343 - 522 607
info@ggzheuvelrug.nl