Ons zorgaanbod

Ons zorgaanbod is onderverdeeld in overzichtelijke zorglijnen.

Relatie & gezin
Elke relatie kent zijn uitdagingen. Soms zijn deze groter, gecompliceerder of blijvender dan dat je lief is. Een professional is dan een uitkomst.

Persoonlijkheid & ontwikkeling
Soms komen we niet zo uit de verf zoals we zouden willen. Beter begrijpen wie je bent kan dan de manier zijn om de weg weer te vinden en je vleugels uit te slaan.

Stemming & angst
Van nature wisselt onze stemming en angst. Soms kan een sombere periode te lang zijn of lijkt juist het optimisme buiten proportie. Blijf er niet mee zitten, trek aan de bel.

Aandacht & cognitie
Denk je dat je ADHD hebt? Snap je je eigen intelligentie niet? Heb je veel oog voor details maar krijg je het hele plaatje niet rond? Leer jezelf kennen en zoek het samen met onze professionals uit.

Waarneming & associatie
Allemaal zien we wel eens iets dat bij een tweede blik geheel anders bleek. Goed voor je creativiteit, maar soms ook lastig om mee om te gaan. Wil je daar helderheid of hulp bij hebben?

Gebeurtenis & trauma
Indringende gebeurtenissen: soms is de indruk zo groot dat we het niet kunnen plaatsen. De “film” dringt zich ’s nachts of overdag aan ons op. Blijf er niet mee lopen!

Psyche & soma
Lichaam en geest zijn één. Psychische problemen kunnen zich lichamelijk uiten en lichamelijke klachten kunnen leiden tot psychische problemen. Soms ontstaan zo kluwen van klachten die moeilijk te doorgronden zijn. Herken je dat?

Beroepsgerichte problematiek
Elk beroep heeft zijn specifieke risico’s. Dit geldt ook voor politiemedewerkers, brandweerlieden, ambulancemedewerkers en gezondheidszorgpersoneel. Speciaal voor deze beroepen bieden wij een behandeling op maat.

Bij ons werken goed opgeleide professionals, die elk een eigen vakgebied hebben. Sommige therapeuten zijn daarnaast expert in hun eigen discipline, bijvoorbeeld doordat zij jarenlange ervaring hebben opgebouwd en daarnaast tevens doceren in het betreffende vakgebied. In principe word je altijd behandeld door een professional met een universitaire opleiding. Eventueel kun je bij alle modules ook kiezen voor behandeling door een expert. Hiervoor maken wij graag een behandelplan op maat. Kijk hier voor meer informatie.

Contact

Praktijk Driebergen-Rijsenburg
Arnhemse Bovenweg 285 N
3971 MH Driebergen-Rijsenburg

Praktijk Zeist
Laan van Beek en Royen 40
3701 AK Zeist

Praktijk Veenendaal
Nijverheidslaan 1-3
3903 AL Veenendaal

t: 0343 - 522 667
f: 0343 - 522 607
info@ggzheuvelrug.nl