Psycholoog Veenendaal

Zoek je een psycholoog in Veenendaal? De psychologen, psychiaters en psychotherapeuten van GGZ-Heuvelrug staan voor je klaar! Vanuit het gezondheidscentrum aan de Arnhemse Bovenweg bieden zij psychologische hulp aan iedereen.

De wereld verandert momenteel snel. Ook in de zorg lopen de ontwikkelingen snel door. Vanuit onze vestigingen in Driebergen-Rijsenburg en Zeist zijn onze psychologen, psychiaters en psychotherapeuten ook dagelijks aan het innoveren.

Zeist en Driebergen

Onze psychologen werken al jaren vanuit Zeist en Driebergen-Rijsenburg. In Driebergen-Rijsenburg sinds eind vorig jaar in een modern en strak gezondheidscentrum. In Zeist zitten we nog steeds in het vertrouwde herenhuis. Een mooi contrast, wat weergeeft hoe breed wij als psychologenpraktijk georiënteerd zijn.

Innoverende psycholoog in de omgeving van Veenendaal

Eén van de stappen daarin hebben we begin dit jaar gezet. Vanaf 2015 zijn wij een vrijekeuze-praktijk. Concreet betekent dit dat we niet meer afhankelijk zijn van zorgverzekeraars. Daardoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies en de beste zorg voor jouw individuele situatie. Het geeft je meer keuzevrijheid en sluit goed aan op onze filosofie: het bieden van de best mogelijke zorg. Het aanbod is daar volledig op aangepast.

Neem contact op met jouw psycholoog in de omgeving van Veenendaal!

Benieuwd wat de psycholoog voor jou kan betekenen? Kijk eens in ons zorgaanbod of neem direct contact met ons op!

> Bekijk onze zorglijnen   > Neem contact op

Psycholoog Veenendaal

BewarenBewaren